در این آلبوم نگاهی گذرا می اندازیم به تصاویر و عکس های خاطره انگیز به جا مانده از ایشان؛ این عکس ها مربوط به دوران کودکی، نو جوانی، مبارزه و تبعید و انقلاب اسلامی است.
دیلماج سفارت گفت: ” آقای هیتلرمی گویند متاسفانه پیشوای آلمان مثل شاه ایران ثروتمند نیست و نمی تواند متقابلا هدیه گرانقیمت به ما بدهد و از این بابت معذرت میخواهند!
نامه سفارت ایران در جده به وزارت امور خارجه در مورد مطلب منتشره در مطبوعات عربستان سعودی مبنی بر انصراف ایران از خرید 7 دستگاه رادار آوانس از امریکا ، احتمال سردی روابط دولتهای ایران و امریکا در دوران ریاست جمهوری کارتر.
در دوران استبداد صغیر محمدعلیشاهی، عینالدوله به عنوان والی آذربایجان به تبریز رفت اما در مواجهه با آزادیخواهان تبریز، مجبور شد به باسمنج (روستای بزرگی در نزدیکی تبریز) بازگردد. او تبریز را در محاصره گرفت و در نتیجه شهر دچار قحطی شد. جنگهای خونین میان قوای دولتی و آزادیخواهان تبریزی روی داد.
اسدالله علم، یار غار محمدرضا پهلوی سالهای آخر عمر و همچنین بیماری صعب العلاج خویش را در اقامتگاه شخصی خود در شهر بیرجند گذراند. این شهر پایگاه سنتی و مرکز قدرت اسدالله علم بود.
دولت شوروی از همان اوان عقد قرارداد مودت 1921 در صدد برآمد برای پیشبرد سیاستهای اقتصادی ـ تجاری خود بانکی در ایران تأسیس کند که به نوعی جایگزین بانک سابق استقراضی گردد. گفته شده است که دولت شوروی در صدد بود با تأسیس بانکی جدید در ایران از تسلط بلامنازع بانک شاهنشاهی در اقتصاد مالی و اعتباری ایران ممانعت به عمل آورد. بانک جدیدی که دولت شوروی در ایران ...
محمدرضا شاه پس از استقبال در فرودگاه و مسیرهای تعیین شده تا کاخ سعدآباد در همان جا پذیرای خبرنگاران و عکاسان مختلف شد؛ او در حالیکه با ژست پیروزمندانه سیگار میکشد در مقابل دوربین عکاسان قرار گرفت و به سوالات خبرنگاران پاسخ میداد.
یکی از از دلقکهای دوره ناصرالدین شاه قاجار معروف به شیخ شیپور به اتفاق عده ای از رجال و صاحب منصبان دولتی در یک مراسم مهمانی در اواخر دوره قاجاریه مشاهده می شود.
در این تصویر جمعی از رهبران فرقه بهائیت و پیروان آنان در حاشیه درس اخلاق بهائیگری در دوره قاجاریه مشاهده می شوند. تشکیلات استعماری بهائیت از ابتدا تاکنون به منظور تربیت نسلهای خود و آموزش عقاید و مناسک باطل بهایی به نحوی ریشهدار و پایهای، تلاش زیادی را صرف طراحی و اجرای برنامههای دقیق و منظم آموزشی برای طرفداران خویش کرده است. این فرقه ضاله سرمایه ...
تأسیس مدارس آمریکایی در ایران، با آغاز فعالیت میسیون آمریکایی در این کشور همراه است. میسیونر مترادف با انسان والایی است که در سختترین شرایط و با امکاناتی ناچیز، سخاوتمندانه و با فداکاری تحسینبرانگیز به یاری محرومان جهان میشتابد. در حقیقت فعالیت میسیون چه در مرحله تکوینی خود که موجدش کلیسا بود و انگیزهاش رساندن پیام انجیل به مردم دنیا، و چه بعد ...
مولفه دیکتاتوری نظامی، خصیصه بارز و مشترک پدر و پسر پهلوی می باشد. آنها یک دلیل برای اثبات مدعای خود آوردهاند و آن رابطه متقابل نهاد ارتش و نهاد سلطنت در بقاء و موجودیت یکدیگر میباشد. به گواه تاریخ هر دو شاه پهلوی، با تکیه بر ارتش توانستند به قدرت رسیده و پایههای سلطنت خود را استمرار بخشند.
اهمیت و جایگاه راهبردی ارتش، پس از انقراض قاجاریه و در دوران سلطنت رضاشاه نیز تشدید شد. علاقه رضاخان به نظامی¬گری آنچنان بود که وی پسران خود، بهویژه محمدرضا را، به دانشکده¬ها و آموزشگاههای نظامی میفرستاد؛ حتی در سال 1319 محمدرضاشاه را بـهعنوان بـازرس ویژه نیروهای مسلح انتخاب کرد. اما علی¬رغم تلاشهای رضاخان در نوسازی ساختار و تشکیلات ارتش طی ...
عمارت شهرداری تبریز در سال 1314 شمسی در محل گورستان متروک و مخروبه کوی نوبر با نظارت مهندسان آلمانی در زمان ریاست شهرداری حاج ارفع الملک جلیلی بنا گردید. این ساختمان دارای یک برج ساعت چهار صفحه ای است که با طنین موزون زنگ هایش هر 15 دقیقه یک بار، گذشت زمان را به گوش مردم تبریز می رساند . نمای خارجی تالار شهرداری تبریز از سنگ تراشیده بوده ونقشه ساختمان ...